Veckoslutsjee

Publicerad 21.04.2013 kl. 23:00

Så sjukt bra veckoslut. Fredag blev sovmorgon för mig och så träffade jag Hanna och Ida, gick på stan, for hem till ida och åt bananplättar och gick med Kripster på en otroligt bra Jackson koncert på pop&jazz.

På lördag sken solen äntligen och det första jag gjorde var att prova min minicruiser jag köpte några dagar sedan. Kändes bra. Men senare på dagen blev det ändå årets första longboardåk med Ida och jag gillar nog den gamla brädan hundra gånger mer ändå. Kändes som om våren började påriktigt nu.

Den rosa blev min!Den rosa är min!

På kvällen spelade vi skivor på Lauantaidisko Semifinal. Woooaaa de va helt kreisi! Nästa Scifidisko på tavastia blir den 18.5!

På söndag morgon(kanske inte så pigg och glad längre) spelade vi brunchmusik på Pacifico. Sen gick jag hundra meter hem och stupade i säng. 

Nytt nitdiadem och napapaita.  

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hej! Kollade runt på kläder å snubblade över denhär http://www.riverisland.com/women/nightwear--slippers/pyjamas/Grey-My-Little-Pony-print-dolman-top-637189 Tänkte att du kunde kanske gilla ;)
Marika28.04.13 kl. 14:14Vad jag sysslar med
Vad jag funderar på
Vad jag lyssnar på Och så en liten titt i min garderob.

noonis@live.com

Senaste kommentarer

07.05, 15:30Hej maj av H
28.04, 14:14Veckoslutsjee av Marika
24.04, 12:21Äntligen fredag.. av Chrisp