Äntligen fredag..

12.04.2013 kl. 15:49

Förr var fredag min bästa dag men nuförtiden känns det inte alls likadant.  Sen när har det blivit betungande att försöka koppla av och göra roliga saker? Kanske gör jag fel saker. 

I skolan har vi en massa på gång. Mitt bland allt annat arbete har vi fixat ihop mikrofestivalen Expanding: Arst&Music. En pocketsize festival på i Arcada och cor-huset den 24.4. Kom dit! Helt grade och bra band. 

Ska testa göra egna videovisuals till klubbkvällen med dessa! 

Glaskristallerna köpte jag på kierrätyskeskus. Det gick till som att köpa lösgodis. Paljetter, stenar, glasbitar och pärlor i en påse -> på vågen -> 2,50€ -20% med studiekort. Inte så illa. Köpte också en helt crazyfin sköldpadda som skimrar i dom bästa nyanserna.

Webhej.

Nu ska jag hämta mina skor och paljettjacka, dela en flaska vitt med Malou och sedan dra oss mot LeBonk. Gissa vem Kent-skjortan på vänster är?  

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Borde kanske kommentera det här i er event eller något, men som professionell punktknullare vill jag påpeka att det kan löna sig att spellchecka sina affischer. Mina ögon blöder varje gång jag ser "pocket size festival". Det vanligaste sättet att stava är "pocket-sized". Misstag händer ju och så, men kan vara bra att tänka på rättstavningen nästa gång, det ger ett proffsigare intryck :) h. yrkesskadad
Chrisp24.04.13 kl. 12:21Vad jag sysslar med
Vad jag funderar på
Vad jag lyssnar på Och så en liten titt i min garderob.

noonis@live.com

Senaste kommentarer

07.05, 15:30Hej maj av H
28.04, 14:14Veckoslutsjee av Marika
24.04, 12:21Äntligen fredag.. av Chrisp